top of page

Descobrint el Tarot


Mai deixes d’aprendre, per això encara em queda molt camí per poder dir que sé Tarot, simplement em considero una aprenent, pel sol fet que és un món i un aspecte tan ampli que mai pots deixar d’aprendre. I d’altra banda, anar aprenent és anar creixent i mai vull parar de fer-ho.

La paraula Tarot tots la coneixem, a tots ens sona més o menys, però realment és una paraula molt profunda quan entres dins del seu món. Vint-i-dues cartes que et fan reflexionar, et fan pensar, t’enfaden, t’agraden, et desagraden, et fan por, et treuen un somriure, et fan dubtar, et sorprendrem, t’il·lusionen, t’aclaparen, t’omplen d’esperança i de vegades també de desengany …. tot això en vint-i-dues cartes.

Vint-i-dues cartes que tenen nom i número, representen personatges i escenaris. Per a mi són, vint-i-dues cartes que reflecteixen l’ànima. Per a mi són energia que et mostra el teu interior, et mostra el que no vols veure, el que està amagat o allò que no vols escoltar.

El Tarot Evolutiu o Terapèutic, és una eina de comprensió, podria dir de comprensió de l’ànima. Poder veure el teu interior mitjançant les car


tes i així poder agafar consciència del que et falta, et bloqueja o busques.

Una sessió de Tarot per a mi és una lectura interior i profunda de la nostra energia, del nostre subconscient, per això en una sessió, el sol fet de que et formulis una pregunta o et qüestionis alguna cosa, ja has guanyat aquella consciència que et farà reflexionar, ja has despertada què tenies adormit i a partir d’aquí pots seguir treballant, sempre, per avançar.

Ha de quedar clar que el Tarot Evolutiu o Terapèutic no és l’endevinatori. Personalment considero que ningú et pot dir que has de fer o deixar de fer, el teu futur, el fas tu mateix, a la teva mida, no hi ha una sola visió de les coses i tenim la força per canviar, per evolucionar, per crear, per tant, som creadores i com a tal, podem construir, pas a pas, el nostre futur.



Però moltes vegades ens encallem o no veiem el que tenim davant. Aquesta és una de les eines que ens poden omplir i guiar.

Jo estic enamorada del Tarot!! El respect, ja que la saviesa que té és incomptable i ancestral i agraeixo cada dia a l’haver entrat a forma part de el món de Tarot.



4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page